Byggmakker på tur med "Catch and eat"

Dag 1:  "Flott mottagelse av daglig leder i Go fishing og deres samarbeidspartner Phill Dale på Skarnsundet fjordsenter. Morsomt å lage tackler for sjøfiske, som ble benyttet dagen etter, samt å prøve surfcasting fra piren på Skarnsundet."
Dag 2:  "Solrik dag på sjøen med flinke guider. Det ble tatt en del sei, men dagen ble toppet med en lange på 13,5 kg i Skarnsundet. Kokkekurset etterpå med sjefskokk på Øyna av fangsten var lærerikt og kjempegøy. Etter kurset fikk vi servert en 3-retter av det vi selv hadde vært med på å lage av selvfanget fisk. Topp mat servert med god drikke til, anbefalt av vinkelner."
Dette var "high end" varianten hvor vi overnattet på Husfrua og hadde kokkekurs og bespisning på Øyna i Inderøy.  For oss som deltok var det en kjempeopplevelse, å uten tvil ett opplegg vi kan anbefale.
                                Joar Røberg- Byggmakker Levanger
"Hyggelige folk overalt"                                           "Festmiddagen var topp!"


 

Fiske- og matopplevelsestur med NTE elektro Steinkjer fredag 10. mars 2017

Fisketur med M/S Innherred, etterfulgt av kokkekurs og festmiddag av fangst på Øyna - på toppen av Inderøy.

"Vi anbefaler konseptet som er spennende og lærerikt. Teambuilding satt sammen med matauk og flott lokalkunnskap er unikt"             Ketil Berg- og resten av teamet i Nte elektro Steinkjer