![](https://usercontent.one/wp/www.catchandeat.no/wp-content/uploads/2017/04/IMG_9433-e1718815576139.jpg)
Matkonseptet
Matlagingskurs med selvfanget fisk: Skap smakfulle retter med lokalproduserte ingredienser
Tenk å få bli med sammen med en kokk å få lage eventyrlige gode retter av selvfanget fisk! Det gir en ekstra nytelse å spise selvlaget middag av det man har fanget selv. Selvsagt skal det man bruker av tilbehør også være produsert lokalt på Innherred eller rundt Trondheimsfjorden. Hva med ovnsbakt torsk innsurret i skinke fra Øyna, med gulrotpure, smørstekt nykål og poteter fra lokale leverandører, samt en nydelig skalldyrsaus av sjøkreps fra fjorden. Sammen med kokken kan du være med å trylle fram de beste retter av kvalitetsfisk fra fjorden, elva eller ferskvannet.
![](https://usercontent.one/wp/www.catchandeat.no/wp-content/uploads/2016/12/Ståle-berg-med-catch-and-eat.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.catchandeat.no/wp-content/uploads/2017/04/IMG_9460-1024x683.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.catchandeat.no/wp-content/uploads/2017/01/15698148_1426347734072166_1763380235160649914_n.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.catchandeat.no/wp-content/uploads/2016/12/Matkonseptet-bilde-1024x448.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.catchandeat.no/wp-content/uploads/2016/12/Matkonseptet-1024x448.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.catchandeat.no/wp-content/uploads/2017/01/3d015954-a4f1-4d9c-b0a0-146ec21ff75c-767x1024.jpg)