Fra kundene:

Byggmakker var med på tur for å teste konseptet Catchandeat.

Dag 1: Flott mottagelse av daglig leder og samarbeidspartner på Skarnsundet fjordsenter. Morsomt å lære å lage til tackler for fiske, samt å prøve surfcasting.

«Hyggelige folk overalt»

Dag 2: Flott dag på sjøen med flinke guider. Dagen toppet med en lange på 13,5 kg i Skarnsundet. Kokkekurset med sjefskokk på Øyna av fangsten var lærerikt og kjempegøy. Etterpå fikk vi servert en tre-retter av det vi hadde vært med på å lage selv av selvfanget fisk. Topp mat med gode viner til, anbefalt av vinkelner.

Dette var «high end» varianten hvor vi overnattet på Husfrua og hadde kokkekurs og bespisning på Øynda i Inderøy. For oss som deltok var det en kjempeopplevelse, å uten tvil ett opplegg vi kan anbefale.

«Festmiddagen var topp!»